Huis verkopen

Huis verkopen
Het verkopen van uw huis heeft grote overeenkomsten met het verkopen van een willekeurig consumentenproduct. Ook hier is een planmatige aanpak de zekerste weg naar succes. Eerst alle gegevens goed op een rij, zodat u weet wat u te verkopen heeft. Aan de hand van de juiste gegevens worden sluitende afspraken gemaakt en een helder verkoopplan opgesteld.

Bovendien wordt nagegaan wat de unieke pluspunten van uw huis zijn. Ze zijn het uitgangspunt voor een trefzekere productbeschrijving, die potentiële kopers aanspreekt.

Uw ABC Makelaar presenteert u binnen enkele dagen een verkoopplan. Dit bevat naast een glasheldere marktanalyse ook een afgewogen verkoop- en communicatieplan. Wordt er eerst discreet aangeboden aan de vele kandidaten die reeds bij ABC Makelaars een zoekprofiel hebben geplaatst? Maakt u gebruik van een mailing aan omwonenden of een advertentie in de dag- en nieuwsbladen, danwel plaatsing op de woningaanbod site http://www.funda.nl. Komt er een bord in de tuin? ABC Makelaars heeft voor u de meest effectieve mogelijkheden bijeengebracht. Samen met de kosten. Na uw goedkeuring gaat de verkoopcampagne van start.


Huis verkopen
Allereerst adviseren wij u vrijblijvend en kosteloos omtrent de vraagprijs en de overige verkoopcondities. Daarna zal ABC Makelaars desgewenst uw huis op professionele wijze "in verkoop" nemen.


Huis kopen

Als u met de gedachte speelt een huis te kopen, komt u allerlei zaken tegen op uw weg. Zaken die bij u misschien een heleboel vraagtekens oproepen. Voor ABC Makelaars is dit echter dagelijks werk. Wij kunnen u van het begin tot het einde in het aankooptraject begeleiden, van inventarisatie van uw wensen tot de overdracht van de sleutel. Met als eindpunt uw droomhuis waar het heerlijk thuiskomen is.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen slechts een gedeelte van het aankooptraject samen met ABC makelaars te doen, bijvoorbeeld de prijsonderhandelingen. Onze kennis van de markt en alle zaken die bij het kopen van een huis komen kijken, zorgen ervoor dat u nooit voor verassingen komt te staan. Graag bespreken wij met u welke vorm van dienstverlening het beste bij u past.


Zoekopdracht

ABC Makelaars is u graag van dienst bij het vinden van een voor u geschikte woning!
De woningmarkt kan hectisch zijn. Bovendien is er meer vraag naar bepaalde woningen dan er aanbod is. ABC Makelaars tracht via een zoekopdracht te voorkomen dat, vanwege deze grote vraag naar woningen, uw droomhuis aan u voorbij gaat. Als ingeschreven zoeker bent u als eerste op de hoogte van alle te koop staande of te koop komende woningen binnen uw zoekprofiel. U wordt deskundig begeleid en daarnaast bespaart u veel tijd.

Als NVM-makelaar werken wij met een uitwisselingssysteem waarin alle woningen zijn opgeslagen die via de NVM-makelaars in de verkoop zijn. Middels dit uitwisselingssysteem zijn wij dagelijks op de hoogte van het nieuwste aanbod in de regio. Deze informatie is actueler dan advertenties in de krant en borden in de tuin. Uiteraard houden wij u ook op de hoogte van het aanbod van andere bemiddelaars en particulieren buiten de NVM. Ook houden wij naast de huizenadvertenies in dag- en weekbladen, de huizenadvertenties welke via verschillende woningaanbodsites worden aangeboden nauwkeurig voor u in de gaten.

Wat houdt een zoekopdracht precies in?

  1. Een zoekopdracht betekent dat u kiest voor een complete dienstverlening en begeleiding bij het zoeken naar en kopen van een woning. U kunt een maximum aan aandacht en inzet van ons verwachten.

  2. Wij nemen uw woonwensen en eisen, aan de hand van een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor met u door en leggen dit vast in uw persoonlijk zoekprofiel.

  3. Vervolgens kunnen wij dan van start gaan om voor u de geschikte woning te vinden. Wij houden u, al naar gelang uw voorkeur, schriftelijk, telefonisch, per fax of per e-mail, op de hoogte van alle nieuw aangeboden woningen binnen uw zoekprofiel.

  4. Aan de hand van deze selectie maken wij, indien u geïnteresseerd bent in één of meer van deze woningen, afspraken voor een bezichtiging. Wij gaan uiteraard samen met u bezichtigen en zetten de voor- en nadelen voor u op een rij. U krijgt daarbij informatie over de woonomgeving, bouwkundige toestand, prijs/waarde, courantheid, etcetera. Zo kunnen wij samen een eerste beoordeling van de woning maken.

  5. Mocht één en ander resulteren in concrete belangstelling c.q. beslissing tot aankoop, dan zullen wij namens u en in nauw overleg met u de onderhandelingen over de koopprijs en voorwaarden voeren.

  6. Indien wij tot een overeenkomst komen, zorgen wij voor het vervaardigen of controleren van de koopakte en tot slot begeleiden wij u bij de eigendomsoverdracht bij de notaris. Uiteraard kunt u ook nog na enige tijd/ na aankoop met vragen bij ons terecht.

  7. Het plaatsen van een zoekopdracht bij ABC Makelaars is kosteloos. Uitsluitend wanneer u een woning conform uw woonwensen heeft gevonden en aangekocht, betaalt u ons standaard makelaarscourtage over de aankoopsom. Tot die tijd betaalt u dus niets (no cure no pay).

Meld u gratis aan voor ons actuele woningaanbod per e-mail.


Reactie formulier 

Contact